Van Esveld is een landelijk erkend Water-technisch en Gas-technisch installatiebedrijf. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. In feite is VCA veel meer dan een checklist. VCA gecertificeerdHet is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

Wij zijn lid van Techniek Nederland: Bedrijven en particulieren stellen terecht hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom zijn wij lid van Techniek Nederland, zij stellen hoge eisen aan het vakmanschap en daarmee aan de kwaliteit van haar leden.  We doen er alles aan om onze dienstverlening op hoog niveau te houden. We hebben aandacht voor de gedragscode, we blijven bij via opleidingen en passen moderne kennis dagelijks toe in de praktijk.

STICHTING KWALITEIT VOOR INSTALLATIES NEDERLANDWij zijn KvINL-erkend. De Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (voormalig SEI) is opgericht ten behoeve van kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Doel is een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Goed opgeleide geregistreerde installateurs Wij zijn Sterkin erkend. Sterkin brengen de erkenningsregelingen voor de gastechnische, watertechnische, elektrotechnische installateurs ten uitvoer.De goed opgeleide installateurs zijn opgenomen in het register. De erkenningsregelingen zijn er om de wederzijdse belangen van de installateur en de opdrachtgever te dienen. De opdrachtgever wil weten wat de erkend installateur kan leveren en wenst zekerheid over de afgesproken kwaliteit.

Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merkWij zijn premium partner van Nefit. Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee zette Nefit de trend voor duurzame warmteoplossingen. Inmiddels is Nefit al meer dan dertig jaar het meest verkochte merk HR-ketels. Uiteraard is de wens van de opdrachtgever doorslaggevend in aanschaf en gebruik van apparatuur, wij hebben ervaren specialisten voor elk type verwarmingsinstallatie en zorgen voor de hoogst mogelijke kwaliteit in elke installatie.

Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merkWij hebben het F-gassen bedrijfscertificaat, we zijn gecertificeerd om werkzaamheden te verrichten aan koelinstallaties met chemische koudemiddelen (freonen). Energie Consult Holland BV heeft onze certificatie getoetst waarna wij European Certified Refrigeration Company zijn omtrent Regulation EG 842/2006. Dit Europees geldend F-gassen bedrijfscertificaat is voor een koeltechnisch bedrijf daarom ”the licence to operate”.

cv-ketel inspecteren en onderhoudenWij zijn OK CV gecertificeerd. Daarmee voldoen wij aan strenge eisen en mogen onder het OK CV label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is de monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Uiteraard is hij hiervoor gediplomeerd. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.

Erkend door KenteqWij zijn een Kenteq Erkend Leerbedrijf. Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij de opleiding. De student kan zo het beroep uitoefenen waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.