Het isoleren van een zolder of dak kan u veel besparen, het dak is de grootste verliespost van warmte. Een geïsoleerde zolder of dak zorgt ook vaak voor extra woongenot.  Als u wilt gaan isoleren dan is het dak de eerste logische stap welke veel besparingen oplevert.

Dak isoleren

50% van de verbruikte energie in een gebouw gaat naar het verwarmen. Warmte stijgt op dus dak isolatie loont. Hoe meer isolatie, des te minder verwarming is nodig. Het bespaart geld, het zorgt dat de temperatuur sneller wordt bereikt en minder energie verbruik is beter voor het milieu. Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan onze isolatie experts.

captcha Vul de anti-spam code in:

DakisolatieHoe verloopt het dak isoleren? Onderstaand tips of gewoon handige weetjes:
Een plat dak of schuin dak isoleren gebeurt doorgaans met isolatieplaten en eventueel met nieuwe dakbedekking. Goede isolatie is duurzaam, vochtwerend, brandveilig en veilig voor de gezondheid. De platen zijn dun en licht waardoor goede dakconstructies hergebruikt kunnen worden. De dakbedekking is een beschermende laag: dakpannen, leisteen, riet, hout, zink etc maken het dak waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij.

Voordelen van dak isoleren

  • Lagere energierekening: uw stookkosten worden lager wat tevens gunstig is voor het milieu;
  • Waarde vermeerderend: een extra leefbare ruimte onder het dak verhoogt de waarde van uw huis;
  • Meer wooncomfort: de geïsoleerde dak ruimte is bruikbaar voor huiselijke activiteiten;
  • Geluidsvriendelijk: het beperkt geluidsuitstraling naar binnen en naar buiten;
  • Specialisatie: Wij specialiseren in goed geïsoleerde daken met alle voordelen van dien.