Heeft u last van een verstopte gootsteen of andere afvoer? Elke verstoppingsmelding behandelen we met voorrang. We begrijpen het ongemak wat dit met zich meebrengt. Ook bij een hardnekkige verstopping zorgen onze loodgieters snel voor een oplossing. Daarnaast adviseren ze hoe in het vervolg problemen voorkomen kunnen worden.

 

KLIK HIER EN BEL ONZE NOODDIENST OP  0 6 – 2 0 9 6 0 0 8 7
 

Gootsteen ontstoppen

Een gootsteen ontstoppen is door onze ervaren loodgieters snel gedaan. Vraag vrijblijvend advies en/of een spoed prijsopgave. Wij zorgen voor een spoedige, duurzame oplossing, echt loodgieter vakmanschap, service en een helder tarief.

Bel bij spoed, onze noodservice is nu actief.

Is het minder urgent dan kunt u ook onderstaand een bericht naar ons sturen.

captcha Vul de anti-spam code in:

Spoeddienst gootsteen ontstoppenOntstoppen kunt u soms zelf, probeer deze opties:

  • Gootsteen ontstopper: U zet de zuignap over de afvoer en duwt tot alle lucht eruit is. daarna trekt u de ontstopper terug en herhaalt dit meermalen.
  • Kokend water: Kokend water door de afvoer te gieten, doe dit niet bij kunststof afvoerleidingen want deze kunnen hierdoor beschadigen.
  • Chemisch: We raden chemische ontstoppingsmiddelen sterk af: het is belastend voor het milieu, het werkt slechts tijdelijk, het is risicovol voor u en uw leidingen.
  • Ontstoppingsbedrijf: Onze loodgieters ontstoppen uw gootsteen mechanisch of met hoge druk.

Afvoerleidingen zijn aangesloten op enerzijds het sanitair en anderzijds het riool. De gootsteen ontstoppen lukt soms niet met de huis, tuin en keuken middelen. Het is dan raadzaam om een loodgieter in te schakelen, sanitaire voorzieningen zijn tenslotte veel gebruikt.