Heeft u last van een verstopt riool? Elke verstoppingsmelding is urgent. We begrijpen het ongemak van riool problemen. Ook bij een hardnekkige riool verstopping werken we hard voor de oplossing.

 

KLIK HIER EN BEL ONZE NOODDIENST OP  0 6 – 2 0 9 6 0 0 8 7
 

Riool ontstoppen

Een riool ontstoppen is door onze ervaren loodgieters snel gedaan.  Vraag vrijblijvend advies en/of een riool ontstopping prijsopgave. Wij zorgen voor een spoedige riool oplossing met vakkundig loodgieter vakmanschapen service.

Bel bij spoed, onze noodservice is nu actief.

Is het minder urgent dan kunt u ook onderstaand een bericht naar ons sturen.

captcha Vul de anti-spam code in:

Spoeddienst riool ontstoppenEen riool ontstoppen kunt u meestal niet zelf maar u kunt de basis mogelijkheden zelf proberen:

  • Ontstopper: U zet de zuignap over de laagst gelegen afvoer en duwt tot alle lucht eruit is. daarna trekt u de ontstopper krachtig terug en herhaalt dit meermalen.
  • Kokend water: Giet 3 x een liter kokend water door het toilet. Doe dit echter niet bij kunststof afvoerleidingen want deze kunnen hierdoor beschadigen.
  • Chemisch: We raden chemische ontstoppingsmiddelen sterk af: het is belastend voor het milieu, het werkt slechts tijdelijk, het is risicovol voor u en uw leidingen.
  • Riool ontstoppingsbedrijf: Onze loodgieters ontstoppen uw riool mechanisch of met hoge druk.

Een riool ontstoppen lukt meestal niet met de huis, tuin en keuken middelen. Het is raadzaam om een loodgieter in te schakelen.