Heeft u last van een verstopte wc? Elke melding van een wc verstopping is spoed voor ons. We begrijpen het ongemak van wc afvoer obstructies. Ook bij een hardnekkige wc verstopping werken we door om zo spoedig mogelijk voor een oplossing te zorgen.

 

KLIK HIER EN BEL ONZE NOODDIENST OP  0 6 – 2 0 9 6 0 0 8 7
 

WC ontstoppen

Een wc ontstoppen is door onze ervaren loodgieters vaak snel gedaan. In het uitzonderlijke geval dat er structurele problemen zijn dan informeren wij u direct. Vraag vrijblijvend advies en/of een wc ontstopping prijsopgave. Wij zorgen voor een spoedige wc ontstoppingsoplossing met vakkundig loodgieter vakmanschapen service.

Bel bij spoed, onze noodservice is nu actief.

Is het minder urgent dan kunt u ook onderstaand een bericht naar ons sturen.

captcha Vul de anti-spam code in:

Spoeddienst WC ontstoppenEen wc ontstoppen kunt u vaak niet zelf maar u kunt de basis mogelijkheden zelf proberen:

  • Ontstopper: U zet de zuignap over de laagst gelegen afvoer en duwt tot alle lucht eruit is. daarna trekt u de ontstopper krachtig terug en herhaalt dit meermalen.
  • Kokend water: Giet 3 x een liter kokend water door het toilet. Doe dit echter niet bij kunststof afvoerleidingen want deze kunnen hierdoor beschadigen.
  • Chemisch: We raden chemische ontstoppingsmiddelen sterk af: het is belastend voor het milieu, het werkt slechts tijdelijk, het is risicovol voor u en uw leidingen.
  • WC ontstoppingsbedrijf: Onze loodgieters ontstoppen uw toilet mechanisch of met hoge druk.

Een wc ontstoppen lukt meestal niet met de huis, tuin en keuken middelen. Het is raadzaam om een loodgieter in te schakelen.