Dakgoot vervangen

De herfst, vallende bladeren, verstopte dakgoten die te zwaar worden en gaan hangen of scheuren. Je staat er nooit bij stil maar een goede afwatering is erg belangrijk. Vervelend als het gaat lekken recht boven je voordeur. Of erger nog, het gaat aan de binnenkant lekken met als gevolg een natte muur en soms vochtplekken in de kamer. We beschouwen dit soort opdrachten als spoed, we willen verdere schade voorkomen. We hebben in veel gevallen het juiste materiaal op voorraad en kunnen direct vertrekken naar de opdracht.

Dakgoot vervangen

Ervaring is belangrijk. Kijken naar de optimale afwateringsmogelijkheden, bevestigingspunten en putten in de grond. We demonteren de kapotte of scheef hangende dakgoot. Vervolgens verstevigen we bevestigingspunten voor de nieuwe dakgoot. We controleren op eventuele schade aan de gevel want dit is het moment om eventueel randzaken direct op te lossen.

We komen altijd goed uitgerust met machines, gereedschappen en materialen. In geval er extra materiaal nodig is dan rijden we naar de bouwmarkt en ontzorgen de klant volledig. We weten wat we moeten hebben. We hebben trappen, hoogwerkers, steigers, bevestigingsmateriaal en heel veel andere zaken welke eventueel van pas kunnen komen. We zijn er klaar voor!