Zolder isoleren

Meer woonruimte in een bestaand huis, meer hobby’s, meer kinderen of gewoon energiebewust? Steeds vaker veranderen we niet geisoleerde ruimtes in leefbare kamers. De oudere huizen hebben vaak geen (goed) geisoleerde zolder of dak. En vaak is op zolder de verwarmingsketel of boiler te vinden. We verleggen wanneer nodig de leidingen en isoleren de kamer(s) op de bovenste etage. En het is een goede investering, de waarde van het huis stijgt.

Wensen en oplossingen

De leukste klanten zijn klanten welke heel precies weten wat ze willen. We kunnen dan meewerken aan het realiseren van de wensen. Een gelukkige klant is het mooiste resultaat van een opdracht. Voor het isoleren van zolder ruimtes hebben we bijvoorbeeld deze oplossingen gebouwd: een nieuwe slaapkamer voor een puberende zoon, een beetje afstand was voor allemaal prettig. Verder hebben we ook grote zolder opgedeeld in meerdere ruimtes, was droog ruimte, een echte katten speelkamer maar ook een mancave!

Niet zelden veranderd de wens tijdens de bouw van een opdracht.  We horen dat vaak als klacht van andere dienstverleners. Toch jammer want met mee blijven denken en mee schakelen in veranderende situaties of wensen kunnen we juist onze meerwaarde laten zien. We blijven betrokken en gericht op het invullen van wensen.