Een badkamer installeren vraagt een goede voorbereiding. We bespreken de planning in detail met u. Moet de oude badkamer nog verwijderd worden? Welke leidingen moeten verlegd worden? Moet de verlichting anders, moet er een extra stopcontact voor de elektrische tandenborstel, föhn of scheerapparaat? Wilt u tegels of bijvoorbeeld waterdicht microbeton in een speciale kleur? Hoe wilt u de waterafstelling van uw wc reservoir? Veel vragen en antwoorden leiden tot het door u gewenste resultaat!

Badkamer installeren

Het voordeel van een nieuwe badkamer installatie is dat u deze compleet naar wens kunt laten installeren en afwerken. Mooi en stevig sanitair draagt in hoge mate bij aan uw badkamer comfort. Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan onze experts.

captcha Vul de anti-spam code in:

Mocht het nog nodig zijn om de oude badkamer te verwijderen en het afval te verwijderen dan verzorgen wij dat ook voor u. Voordat het badkamer installeren wordt gestart adviseren wij u rondom het schoon houden van de rest van de woning. Tot slot gaan onze badkamer installateurs aan de slag en zullen zich volledig richten op het door u gewenste resultaat.

 

Ons doel is de badkamer te installeren en af te werken welke volledig aan uw wensen voldoet.

Offerte voor het installeren van een badkamer

  • Alle type badkamers: We adviseren en installeren rondom standaard, luxueuze en exclusieve badkamers.
  • Complete afwerking: We verzorgen alle merken sanitair, tegels en woonbeton voor uw installatie.
  • Alle aandachtspunten: Met onze ervaring worden aandachtspunten zoals een goede ventilatie en leidingcontrole niet vergeten.