We verbouwen of renoveren vaak badkamers. Van het vervangen van een bad of douchebak tot het volledig verbouwen van een badkamer. Sanitair, kranen, tegels, woonbeton of overige metsel- en bezettingswerken worden vernieuwd. Tot slot wordt alles weer keurig afgewerkt.

Badkamer verbouwen

Het voordeel van uw bestaande badkamer is dat u weet wat u uit ervaring weet wat u wilt. Welke delen u wilt behouden en welke delen u wilt vernieuwen.

Het slopen van een deel of het geheel van uw badkamer kan vaak binnen 1 dag worden afgerond. Daarna kunnen onze installateurs aan de slag.

Het voordeel van een nieuwe badkamer installatie is dat u deze compleet naar wens kunt laten installeren en afwerken. Mooi en stevig sanitair draagt in hoge mate bij aan uw wooncomfort. Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan onze experts.

captcha Vul de anti-spam code in:

We kunnen ook voor u de oude badkamer spullen verwijderen en het afval naar de stort brengen. Voordat we uw badkamer gaan verbouwen adviseren wij u eerst rondom het schoon houden van de rest van de woning. Tot slot gaat onze badkamer installateur aan de slag om uw wensen zo spoedig mogelijk uit te voeren.

 

Offerte voor het verbouwen van een badkamerWij verbouwen uw badkamer binnen de planning en conform uw wensen.

  • Alle type badkamers: We adviseren rondom standaard en exclusief badkamer materiaal.
  • Complete afwerking: We verzorgen elk gewenst merk sanitair, tegels of andere afwerking.
  • Alle aandachtspunten: Met onze ervaring worden aandachtspunten zoals een goede ventilatie en leidingcontrole niet vergeten.