Een toilet installeren vraagt een goede voorbereiding. We bespreken de planning in detail met u. Moet de oude toilet en tegels nog ve en aanverwante spullen nog verwijderd worden? Wilt u tegels of bijvoorbeeld waterdicht microbeton in een speciale kleur? Hoe wilt u de waterafstelling van uw wc reservoir? Veel vragen en antwoorden leiden tot het door u gewenste resultaat!

Toilet installeren

Het voordeel van een nieuwe toilet installatie is dat u deze compleet naar wens kunt laten installeren en afwerken. Mooi en stevig sanitair draagt in hoge mate bij aan uw wc comfort. Vraag vrijblijvend advies en/of een offerte aan onze experts.

captcha Vul de anti-spam code in:

Mocht het nog nodig zijn om de wc  en andere spullen van de wc  te verwijderen dan verzorgen wij dat ook voor u. Voordat het toilet installeren wordt gestart adviseren wij u rondom het schoon houden van de rest van de woning. Tot slot gaan onze toilet installateurs aan de slag en zullen zich volledig richten op het door u gewenste resultaat.

 

Offerte voor het installeren van een toiletWij installeren het toilet welke volledig aan uw wensen voldoet.

  • Alle type toiletten: We adviseren en installeren rondom standaard en exclusieve toiletten.
  • Alle aandachtspunten: Met onze ervaring worden aandachtspunten zoals een goede ventilatie en leiding controle niet vergeten.
  • Complete afwerking: We verzorgen alle merken sanitair, tegels en woonbeton voor uw toilet installatie.