WARMTEPOMP

WARMTEPOMP​

Vanwege de grote aanvraag en lage mogelijkheid zullen wij voor een bezoek m.b.t. het aanvragen van een warmtepomp €100,- incl. BTW in rekening brengen

Warmtepompen: duurzaam de toekomst in

Met een warmtepomp wordt geen aardgas meer gebruikt maar is de verwarming helemaal elektrisch. Hierdoor daalt de CO2-uitstoot met gemiddeld 50 tot 60 procent. Er is een subsidie regeling voor warmtepompen.

Wilt u vrijblijvend informatie? Bel met 0168-480399, of stel uw vraag via whatsapp 06-20960087 of via info@esveldinstallatie.nl.

OVER 3 JAAR KUN JE GEEN TRADITIONELE CV-KETEL MEER KOPEN

Van Esveld weet het zeker: de toekomst van verwarming ligt in (hybride) warmtepompen.

Esveld Installatie is een verwarmingsexpert met gespecialiseerde kennis en ervaring met zowel traditionele verwarmingen als met moderne warmtepompen en hybride warmtepompen. Van Esveld Installatie is wel realistisch: geld is een belangrijk argument dus we bieden warmtepomp oplossingen voor een vast bedrag per maand.

Omdat er meerdere mensen zijn die nu al graag denken aan de toekomst, worden alle aanvragen op volgorde van binnenkomst afgewerkt.

Ontdek de Voordelen van een Warmtepomp

Bent u op zoek naar een duurzame en energie-efficiënte oplossing voor huisverwarming? Overweeg dan de installatie van een warmtepomp. Bij Esveld Installatie hebben we ruime ervaring en expertise op het gebied van warmtepompen. Hieronder vindt u informatie over waarom een warmtepomp een goede keuze is, hoe ze werken en welke opties en voordelen ze bieden. We bieden tevens inzicht in subsidies, installatie, onderhoud, rendement, geluidsniveau, merken en kosten van warmtepompen.

Waarom een warmtepomp?

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, zoals de warmte in de lucht, bodem of water, kan een warmtepomp uw huis efficiënt en duurzaam verwarmen. Dit leidt niet alleen tot lagere energiekosten, maar ook tot een verminderde CO2-uitstoot, waardoor u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Warmtepomp huisverwarming

Een warmtepomp biedt de perfecte oplossing voor het verwarmen van uw huis. Door warmte te onttrekken aan de omgeving en deze via een warmtewisselaar naar uw verwarmingssysteem te leiden, kan een warmtepomp uw huis op een efficiënte en comfortabele manier verwarmen. Of het nu gaat om vloerverwarming, radiatoren of convectoren, een warmtepomp is geschikt voor verschillende verwarmingssystemen.

Elektrisch verwarmen

Een warmtepomp verwarmt uw huis op basis van elektriciteit, wat resulteert in een vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen. Met de toenemende beschikbaarheid van groene energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, wordt elektrisch verwarmen steeds duurzamer en milieuvriendelijker.

Warmtepomp werking

Een warmtepomp onttrekt warmte aan een natuurlijke bron, zoals de buitenlucht, de bodem of het grondwater. Door middel van een compressor wordt deze warmte opgewaardeerd en naar uw verwarmingssysteem geleid. De warmtepomp kan ook worden gebruikt voor het produceren van warm tapwater. Het proces is efficiënt en resulteert in een aanzienlijke besparing op energiekosten.

oVERSTAPPEN NAAR een warmtepomp

Bereid u voor op de overstap naar een warmtepomp en ontdek de verschillende opties. 

Stuur ons een bericht via het formulier op deze pagina of onze contactpagina voor al uw vragen. U komt dan vrijblijvend op de warmtepomp installatielijst, waardoor uw wachttijd wordt beperkt als u besluit over te stappen naar een warmtepomp. Eerst nog meer informatie bekijken? Ga dan naar de pagina hierover met onderstaande knop

warmtepomp voor vast maandbedrag

Onze regeling is praktisch voor zowel woonhuizen als bedrijfsgebouwen. In één vast bedrag per maand zit zowel de installatie als het onderhoud van de warmtepomp. Zo weet u precies waar u aan toe bent en profiteert u van een moderne oplossing die zichzelf terugverdient. Naast de installatie ontvangt u advies over isolatie voor een optimaler rendement.

Zelf een warmtepomp kopen?

Bij ons kunt u terecht als u liever zelf investeert in een duurzame warmtepompoplossing zonder maandelijks bedrag!

Wij adviseren u graag over de beste (hybride) warmtepompen en leveren ze met of zonder installatieservice. Onze speerpunten voor optimale warmtepompoplossingen:

  • Gratis advies om te bepalen of een hybride of volledige warmtepomp de beste keuze is
  • Gratis isolatieadvies voor maximale benutting van de warmtepompoplossing
  • Desgewenst financiering en alles-in-één oplossing voor een vast maandelijks bedrag
  • 24/7 bereikbaarheid van onze warmtepompspecialist op 06-20960087.

Neem contact op

SPOED? Bel onze nooddienst:​