Home    >    Diensten    >    Warmtepompen

Warmtepompen: duurzaam de toekomst in

Vanwege de grote aanvraag en lage mogelijkheid zullen wij voor een bezoek m.b.t. het aanvragen van een warmtepomp €100,- incl. BTW in rekening brengen
 

OVER 3 JAAR KUN JE GEEN TRADITIONELE CV-KETEL MEER KOPEN

Van Esveld weet het zeker: de toekomst van verwarming ligt in (hybride) warmtepompen.

Esveld Installatie is een verwarmingsexpert met gespecialiseerde kennis en ervaring met zowel traditionele verwarmingen als met moderne warmtepompen en hybride warmtepompen. Van Esveld Installatie is wel realistisch: geld is een belangrijk argument dus we bieden warmtepomp oplossingen voor een vast bedrag per maand.

Omdat er meerdere mensen zijn die nu al graag denken aan de toekomst, worden alle aanvragen op volgorde van binnenkomst afgewerkt.

Met een warmtepomp wordt geen aardgas meer gebruikt maar is de verwarming helemaal elektrisch. Hierdoor daalt de CO2-uitstoot met gemiddeld 50 tot 60 procent. Er is een subsidie regeling voor warmtepompen.

Wilt u vrijblijvend informatie? Bel met 0168-480399, of stel uw vraag via whatsapp 06-20960087 of via [email protected].
 

Praktische regeling

Voor zowel woonhuizen als bedrijfsgebouwen is onze regeling praktisch. Zowel de warmtepomp installatie als het onderhoud zit in één vast bedrag per maand. Zo weet u waar u elke maand aan toe bent én bent u er zeker van dat u een moderne oplossing heeft die zichzelf terugverdient. Naast de installatie van de warmtepomp krijgt u van ons advies over isolatie van uw woning of pand voor een nog beter rendement. 
 

Overstappen naar een warmtepomp?

Wilt u zich vast voorbereiden op de mogelijkheden en weten welke otpies er zijn? Op deze pagina van de overheid is al veel informatie te vinden.

U kunt ook een bericht aan ons sturen, door gebruik te maken van het formulier op deze pagina of op onze contactpagina en stel ons uw vraag. Als u gebruik maakt van dit formulier, dan komt u ook meteen vrijblijvend op de warmtepomp installatie lijst zodat uw wachttijd wordt beperkt in geval u besluit om over te stappen naar een warmtepomp.

Warmtepomp zelf kopen?

Niet iedereen wil vast zitten aan een maandelijks bedrag en investeert liever zelf in een duurzame warmtepomp oplossing. Ook dan kunt u bij ons terecht!

Wij adviseren u graag welke (hybride) warmtepompen de beste investering zijn en kunnen u deze leveren deze met of zonder installatieservice. De speerpunten die Van Esveld Installatie heeft om optimale warmtepomp oplossingen te bieden:

  • Gratis advies per gebouw of een hybride warmtepomp of een volledige warmtepomp de beste oplossing is;
  • Gratis advies voor isolatie zodat de warmtepomp oplossing maximaal benut wordt;
  • Desgewenst financiering en een alles-in-1 oplossing voor een vast bedrag per maand;
  • 24 uur per dag een warmtepomp specialist bereikbaar op 06-20960087.

 

Neem contact op

 
 
Ik ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens zoals aangegeven in de privacy verklaring.
SPOED? Bel onze nooddienst:06 - 209 600 87
 

Certificeringen

Sitemap - Algemene voorwaarden - Privacy Verklaring © 2012 - 2022 - Van Esveld Installatie. Alle rechten voorbehouden